Kom in je kracht retreat

Datum: 15-19 april 2024

Wat een fantastisch vooruitzicht om dit Ki retreat met Hans Peter Roel te mogen doen in het zuiden van Spanje.Een retreat waar we gezamenlijk de reis van de ziel gaan ontdekken.

We gaan voelen waar onze obstakels liggen, onze remmingen liggen, hoe om te gaan met emoties en beperkende overtuigingen.

Door ons uitgebreide programma met Ki door Hans Peter Roel, ademsessie door een ademcoach, massage met uitzicht op de vallei, een zielscoaching door Iona Montana,  zullen we onze zielsmissie op een diep niveau ervaren. Op deze prachtige locatie in Spanje, temidden van de natuur gaan we de energie van het leven op een krachtige manier inzetten. Ons doel is om ook jou volgens je zielsmissie te laten leven.

De kracht van de berg geeft jou inzichten om het leven te leven in overvloed, gemak, geluk, in liefde en saamhorigheid. Het wordt een intense week die je nooit meer gaat vergeten en die je de weg wijst voor de toekomst. Hans Peter Roel en Iona Montana zullen je gedurende het retreat begeleiden.

Buiten het intensieve programma van leven zoals het leven bedoeld is, gaan we ook picknicken bij de prachtige meren van Ardales. We beginnen elke dag met een waardevolle Ki sessie. We sluiten de dag af met een meditatiesessie onder de sterrenhemel.

Kortom het wordt een super mooie week.

Wat is inclusief?

– Verblijf op prachtige locatie
– Ontbijt, lunch, diner, drinken
– Programma Ki met Hans Peter
– Meditatielessen
– Massage
– Ademcoach sessie
– Zielsmissie coaching
– Excursie picknick bij meren

De totaalprijs voor dit bijzondere retreat bedraagt € 1.444 all in,

Exclusief ticket en reis/annuleringsverzekering.

Vragen over het retreat? Of ben je benieuwd of er nog plek is, neem dan contact met ons op.