Sisterhood Retreat

Welkom bij ons 5 daags Sisterhood Retreat in het adembenemende Malaga, Spanje!

Heb je ooit gedroomd van een avontuurlijke reis, vol zelfontdekking en nieuwe vriendschappen, maar wil je niet alleen gaan? Ons retreat is speciaal ontworpen voor jou, de avontuurlijke ziel die wil reizen, wil groeien en wil connecten met gelijkgestemde vrouwen die ook alles uit het leven willen halen.

Wat kun je verwachten op ons Sisterhood Retreat?

 • Een veilige ruimte voor zelfontdekking: We begrijpen dat het eng kan zijn om alleen te reizen. Maar hier hoef je niet bang te zijn. Onze retreat is een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken, connecten met anderen en kunt groeien als individu.
 • Verbind met gelijken: Dit retreat is bedoeld voor vrouwen zoals jij, die een passie hebben voor avontuur en een verlangen om het leven ten volle te leven. Je zult nieuwe vriendschappen sluiten met vrouwen van over de hele wereld, die dezelfde doelen en dromen delen.
 • Avontuur en ontspanning: We gaan een adembenemende natuurwandeling maken, nemen je mee voor een dagje in het bruisende Malaga, laten je genieten van heerlijke cocktails op een rooftop, en bieden een massage met een betoverd uitzicht over de bergen van Andalusië.
 • Spirituele verdieping: Ervaar diepe ontspanning en innerlijke vrede tijdens adem sessies te midden van de prachtige natuur van Malaga. Ontdek meer over jezelf en anderen met behulp van een aura reading, een fascinerende reis in de wereld van energie en persoonlijkheid.
 • Levenslange herinneringen: Dit retreat zal niet alleen een tijdelijke ervaring zijn, maar het zal je ook levenslange herinneringen opleveren. Samen zullen we momenten creëren die je voor altijd zult koesteren.
 • Sisterhood en Ondersteuning: Het is niet alleen een reis; het is een reis met zusterschap. Je zult de kracht van vrouwelijke connecties ervaren en ontdekken hoe ondersteunend en inspirerend het kan zijn om deel uit te maken van een gemeenschap van sterke vrouwen.

Deze 5 dagen is inclusief:

 • Verblijf
 • Massage
 • Aura reading
 • Breathwork sessie
 • Eten en drinken
 • Transfer van het vliegveld naar het retreat

Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om je dromen na te jagen, jezelf te ontdekken en te connecten met gelijkgestemde vrouwen die samen met jou op zoek zijn naar avontuur en zelfontwikkeling.

Mis deze kans niet om de wereld te verkennen, nieuwe vriendschappen te sluiten en het leven te omarmen zoals nooit tevoren. Jouw avontuur begint hier!

Deze week wordt in groepsverband georganiseerd. De kosten bedragen €799 per persoon, exclusief btw. Voor particulieren is btw niet van toepassing, en de kosten zijn exclusief vliegtickets en reis-/annuleringsverzekeringen.

Als je de voorkeur geeft aan een 1-op-1 retreat, kun je altijd een vrijblijvend een offerte aanvragen.

Eerst volgende retreat: 9 t/m 13 november 2023. Voor dit retreat zijn er nog 3 plekken vrij.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam