Agenda

Wat een onwijs gave weken hebben we staan in 2024!

Zorg retreat
Datum: 6-12 april

We gaan een week doen met zorgcoach Erik Robertson, een week voor mensen met een lichte beperking, voor mensen die niet graag alleen op vakantie gaan, mensen die wat extra zorg nodig hebben. Op verzoek is er een verpleegkundige aanwezig. Hoe mooi is het dat deze mensen nu ook van deze prachtige locatie kunnen genieten. Weet jij iemand die graag zoiets mee wil maken…geef ze dan deze info.

Meer informatie: https://yogaretreatmalaga.com/zorg-retreat/

 

Kom in je kracht retreat met Hans Peter Roel
Datum: 15-19 april 2024

We gaan een onwijs gaaf KI retreat doen met Hans Peter Roel, schrijver van diverse romans en de beroemde KI boeken. We gaan het tijdens dit retreat allemaal ervaren hoe KI toe te passen in je leven. Zijn laatste boek Manifesteren gaan we ook beleven met een coaching sessie hoe te visualiseren en manifesteren. Wil je erbij zijn om deze unieke kans te ervaren, 5 dagen in de Ki flow, geef je dan op. Dit wordt een hele bijzondere week met Hans Peter.

Meer informatie: https://yogaretreatmalaga.com/kom-in-je-kracht-retreat-met-hans-peter-roel/


Yoga week 

Datum: 29 april tot 5 mei 

Er staat natuurlijk ook een yoga retreat gepland met onze vaste bijzondere yoga docent Henriette, die je alle fijne kneepjes van je lichaam laat ervaren. Henriette is de meest zuivere ziel die ik ooit mee mocht maken, zuiver, puur, humor en superveel ervaring. Ze maakt van elke les een onvergetelijk avontuur. Geef je op voor dit fantastische retreat.

Truffel Event
Datum: 9-13 mei

In het voorjaar staat er ook een retreat gepland met Jeff Flohr, het Truffel Hartgedragen Leiderschap Event. Wat een ongelooflijke positieve gast is dit, echt leuk om samen met hem een retreat te organiseren. Een retreat voor ondernemers die ook vanuit hun hart hun zaken willen leiden en klaar zijn om te gaan groeien naar ongekende hoogtes. Ben je ondernemer en wil je dit bijzondere retreat meemaken, geef je dan op.

Binnenkort kun je de uitgebreide informatie lezen van alle weken op deze website.