Verblijf en programma

Je verblijft in een prachtige kamer, geschikt voor 2 of 3 personen met uitzicht over de vallei. Er staan eenpersoons bedden, op verzoek kan er een tweepersoons bed geplaatst worden. Rondom de villa zijn diverse terrassen aangelegd, zodat je altijd een plek kunt vinden voor jezelf.
De kamers worden elke dag schoongemaakt, de bedden worden opgemaakt en de fruitschaal op je kamer wordt aangevuld.

20141206_194124 (640x360)

20141029_171123 (640x360)
Elke dag beginnen we met een relaxte yoga-les op het terras, waar je de fraaiste vergezichten hebt. Daarna ontbijten we aan de rand van het zwembad met verse gerechten, heerlijke broodjes en fruit.

Tweemaal per week organiseren we een excursie. We gaan wandelen in het prachtige El Torcal-gebergte en gaan de rotspartijen van El Chorro bekijken en heerlijk zwemmen in de meren van Ardales. Bij de meren, waar we echt één zijn met de natuur, houden we een picknick op een plek die je het gevoel geeft op een onbewoond eiland te zitten. Als het seizoen ernaar is, plukken we onze eigen sinaasappels.
Natuurlijk kun je altijd genieten van de rust, de natuur of gewoon lekker in de zon met een boek of een lekker glas wijn. Ook is het mogelijk om marktjes te bezoeken. Een bezoek te brengen aan Malaga of Marbella. Of heerlijke tapas eten bij een authentiek Spaans restaurant.


samsungjuli 3275              jan333 423 (480x640)
Een masseur geeft een fantastische massage, waarbij je kunt kiezen uit een hot stone-massage, voetreflextherapie of een heel fijne ontspanningsmassage.

DSC_0772 (640x426)

De vegetarische lunch en diner worden bereid door onze kok, die alles licht, lekker en gezond houdt.
Op verzoek organiseren we ook een paella avond, we zitten dan gezamenlijk rond een grote paella pan waarin onze kok een overheerlijke paella bereidt.

Als je wilt, kun je na het diner een relaxte yoga-les volgen op het terras met uitzicht over de vallei en de ondergaande zon.

samsungjuli 832 (640x480)505 (640x405)

Voor wie?
Het landgoed is er voor iedereen, jong en oud: of je nu interesse hebt voor yoga, meditatie of gewoon lekker wilt uitrusten.

Hier heb je een heerlijke vakantie waarin alles mag en niets moet: totale ontspanning om weer helemaal in balans komen. Een cadeautje voor jezelf, je lichaam, je geest en je ziel.

DSC_0717

Ons vaste yogaweek arrangement, begeleidt door één van onze vaste Yoga-docenten, op deze prachtige locatie omvat het volgende:

– verblijf
– ontbijt, lunch, en diner
– koffie, thee, water, fruit
– transfer van en naar het vliegveld
– yogalessen
– excursies naar El Chorro en een wandeltocht door het El Torcal- gebergte
– massage

Het programma is flexibel, afhankelijk van het weer en wensen.

De kosten voor deze bijzondere week zijn:
€ 1249,- per persoon.

Exclusief:

– vlucht naar en van Malaga
– een eventuele annuleringsverzekering

Transfer van en naar vliegveld Malaga is inclusief, wil je echter zelf uitstapjes maken, dan kun je het beste een auto huren.

Je kunt voordelig een vlucht boeken bij Transavia, Ryanair of Vueling. Als je wilt, helpen we bij het boeken.

Andere arrangementen zijn ook te boeken.

DSC_0720 (640x426)