Coaching

Business coach Iona Montana

PHOTO-2019-02-18-14-17-30

Als ervaren business coach met 35 jaar ondernemerservaring en 22 jaar woonachtig in Spanje, bied ik begeleiding aan ondernemers die de mogelijkheden willen onderzoeken in zowel Nederland als Spanje. Met mijn diepgaande kennis van de zakelijke wereld en mijn jarenlange ervaring in het opbouwen en laten groeien van bedrijven, help ik ondernemers om hun doelen te verwezenlijken en succesvolle strategie├źn te ontwikkelen.

Of je nu een start-up wilt oprichten, je bestaande bedrijf wilt uitbreiden naar nieuwe markten of gewoon wilt profiteren van de kansen die Nederland en/of Spanje te bieden hebben, ik sta klaar om je te begeleiden. Samen zullen we jouw huidige situatie analyseren, je sterke punten identificeren en een plan opstellen om je onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in Spanje begrijp ik de specifieke uitdagingen en kansen die deze markt biedt. Samen kunnen we de culturele en zakelijke aspecten van zowel Nederland als Spanje verkennen, zodat je een goed begrip krijgt van de lokale markten en hoe je jouw bedrijf het beste kunt positioneren.

Mijn doel als jouw business coach is om je te helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij we niet alleen focussen op zakelijk succes, maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het identificeren van nieuwe kansen voor groei.

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die al succes heeft ervaren, of een beginner die net begint aan jouw ondernemersreis, mijn expertise en begeleiding zullen je helpen om met vertrouwen en succes te navigeren door de complexe wereld van het ondernemerschap.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen de mogelijkheden verkennen die Nederland en / of Spanje te bieden hebben voor jouw bedrijf. Samen zullen we een strategie ontwikkelen die jouw onderneming naar nieuwe hoogten zal brengen!