Coaching

Leef jouw droomleven: een betoverende 5-daagse retreat in Spanje

Ontdek de sleutel tot jouw droomleven met onze exclusieve coaching-sessies, geleid door de ervaren Iona. Hier maken we niet alleen jouw levensdoelen concreet, maar nemen we ook stappen om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat staat op het programma?

  • Leer voelen, visualiseren en manifesteren
  • Zet praktische stappen voor next-level ondernemen
  • Ontdek strategisch ondernemen voor meer winst en vrije tijd
  • Leef en onderneem meer volgens je hart

Maar dat is niet alles! Naast deze waardevolle coaching bieden we een unieke mix van ervaringen. Geniet van adembenemende uitzichten, ervaar zonovergoten rust, proef heerlijk eten en deel gezellige picknicks bij de meren.

Wat krijg je allemaal?

  • 5-daags retreat in Málaga
  • Dagelijkse coaching voor resultaat en kansen
  • Inclusief verblijf, eten & drinken, excursies en massage
  • Investering: €1799,- (excl. vliegticket)

Dit is jouw kans om deel te nemen aan een uniek avontuur en werk te maken van jouw droomleven. Meld je snel aan en laat het leven van overvloed beginnen!

Ervaar magie en kom genieten in het zonnige Spanje!
Vragen? Laat je gegevens achter en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Over Iona Montana

Ontdek de Mogelijkheden met een Ervaren Business Coach

Als ervaren business coach met 35 jaar ondernemerservaring en 22 jaar woonachtig in Spanje, bied ik begeleiding aan ondernemers die de mogelijkheden willen onderzoeken in zowel Nederland als Spanje. Met mijn diepgaande kennis van de zakelijke wereld en mijn jarenlange ervaring in het opbouwen en laten groeien van bedrijven, help ik ondernemers om hun doelen te verwezenlijken en succesvolle strategieën te ontwikkelen.

Analyse van jouw situatie en sterke punten

Of je nu een start-up wilt oprichten, je bestaande bedrijf wilt uitbreiden naar nieuwe markten of gewoon wilt profiteren van de kansen die Nederland en/of Spanje te bieden hebben, ik sta klaar om je te begeleiden. Samen zullen we jouw huidige situatie analyseren, je sterke punten identificeren en een plan opstellen om je onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Verkenning van zakelijke kansen in Nederland en Spanje

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in Spanje begrijp ik de specifieke uitdagingen en kansen die deze markt biedt. Samen kunnen we de culturele en zakelijke aspecten van zowel Nederland als Spanje verkennen, zodat je een goed begrip krijgt van de lokale markten en hoe je jouw bedrijf het beste kunt positioneren.

Holistische aanpak voor persoonlijke en professionele groei

Mijn doel als jouw business coach is om je te helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij we niet alleen focussen op zakelijk succes, maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en het identificeren van nieuwe kansen voor groei.

Expertise voor ondernemers op elk niveau

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die al succes heeft ervaren, of een beginner die net begint aan jouw ondernemersreis, mijn expertise en begeleiding zullen je helpen om met vertrouwen en succes te navigeren door de complexe wereld van het ondernemerschap.

Ontdek de kansen vandaag nog!

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen de mogelijkheden verkennen die Nederland en / of Spanje te bieden hebben voor jouw bedrijf. Samen zullen we een strategie ontwikkelen die jouw onderneming naar nieuwe hoogten zal brengen!

Testimonials

Lianne (Marketing expert & fotograaf):
“Iona is een businessvrouw pur sang. Alleen al haar eigen verhaal als ondernemer vind ik enorm inspirerend waardoor ik ook meer vertrouwen kreeg ik in mijn eigen pad. Tijdens het Rise up retreat (bij haar Yoga Retreat Center in Málaga) deed ik een business coachingsessie met Ilona.

Deze sessie was voor mij heel waardevol en zelfs lifechanging. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in het buitenland en vind veel verschillende dingen leuk, maar was nog zoekende in welke vorm en waar. Ilona zag direct kansen en stroomde over van de business ideeën. Het fijne is dat ze zowel zakelijk als spiritueel werkt. Ze tunede echt in op mijn verlangens en potentieel en kwam meteen met veel mogelijkheden die werkelijk interessant en lucratief zijn. Ze ziet dan ook slimme verdienmodellen en samenwerk ideeën. Ilona is een voorloper en een echte verbinder. Ze is vindingrijk, puur, genereus, enthousiast en bovenal een heel fijn mens.

Door haar coaching heb ik de motivatie om daadwerkelijk stappen te zetten. Ik ga verhuizen naar Spanje om daar mijn leven op te bouwen en vanuit daar te werken. Vanaf de zijlijn gaf Ilona me net dat duwtje dat ik nodig had om de sprong te wagen. Ben haar super dankbaar!”

Joram (Eigenaar Ellobestratingen):
“Iona is een gedreven persoonlijkheid. Wij hebben haar ontmoet in Spanje. Een vrouw met pit die weet wat hard werken is om dingen te bereiken. Wat haar bijzonder maakt, is haar vermogen om anderen te motiveren en enthousiast te maken. Ze is sociaal en deelt graag haar kennis en ervaring met anderen. Daarbij durft ze altijd haar mening te geven; Ilona is recht voor z’n raap en dat maakt haar eerlijk in haar communicatie. Haar passie voor dieren (honden en katten,) is een afspiegeling van haar zorgzame en meelevende karakter.Ilona is een zakelijke en directe communicator. Ze zegt altijd waar het op staat. Haar eerlijkheid en recht-door-zee benadering maken haar een betrouwbare gesprekspartner. Als je op zoek bent naar een uitstekende zakelijke coach in Spanje, is Ilona de persoon die je moet benaderen. Haar expertise en toewijding zullen je zeker helpen bij het bereiken van je doelen.”