Over ons

Yoga Retreat Malaga is ontstaan omdat vrienden na een bezoek vaak vertelden dat ze helemaal tot rust gekomen zijn en dat de accommodaties, die wij zelf gebouwd en gecreëerd hebben, een fantastische locatie zou zijn voor yoga en gezondheidsvakanties. Aangezien wij zelf al jaren mediteren op deze geweldige plek, zagen we het wel als een uitdaging om dit te gaan delen met mensen die hier ook naar op zoek zijn. Zo is het idee geboren om yoga/ontspannings- en gezondheidsvakanties te gaan organiseren. Maar dan wel met alles erop en eraan, volledige ontspanning, aandacht en geen zorgen over eten of vervoer, alles inclusief en voor een redelijke prijs.

ilona3

We hebben een top kok die ons van de lekkerste en gezondste gerechten voorziet. Die er plezier aan beleeft om een workshop te geven zodat we de basis leren om zelf de heerlijkste gerechten te kunnen klaar maken.
20150307_150219_resized

De yogalessen worden gegeven door Henriette, een ervaren docente met veel ervaring in verschillende benaderingen.
Ze straalt letterlijk positieve energie uit en met haar enthousiaste aanpak wordt elke les – twee keer per dag – gegarandeerd een feestje.

telaug14 4169