Mogelijkheden

Ben je yoga docent en wil je gebruik maken van onze prachtige accomodatie in het zuiden van Spanje dan kun je met je eigen groep hier vertoeven. Wil je zelf lesgeven of juist liever les krijgen van een andere yoga docent? Alles is mogelijk.
Mail voor informatie.
DSC_0725

Wij bieden een yoga vakantie week aan zoals te lezen is bij verblijf en programma, met onze vaste yoga docente Henriette. Er zijn echter vele varianten mogelijk.
Mocht je een ander arrangement willen, bijvoorbeeld een korter verblijf of minder excursies, alles is bespreekbaar.
Stel je eigen arrangement samen en vraag een offerte aan.

20150308_130140_resized

Heb je niet voldoende deelnemers vanuit je eigen groep, dan is het mogelijk om een week te reserveren en de datum op de site van yoga retreat malaga te vermelden, zodat andere mensen ook bij jouw groep kunnen deelnemen.
Vraag naar de mogelijkheden.

DSC_0768 (640x426)

Filosofie:
We zijn er van overtuigd dat we elkaar moeten helpen in het leven. Niet iedereen is draagkrachtig genoeg om deel te nemen aan zo’n fantastische vakantie. We hebben dan ook bedacht om mensen die het financieel niet breed hebben, toch in aanmerking te kunnen laten komen voor een yoga vakantie. Zolang het voor ons financieel verantwoord is willen wij graag iemand op onze kosten meenemen op deze heerlijke reis.

Willen jullie als een groep komen en één deelnemer is niet in staat deze kosten te voldoen of weet jij iemand die het in jouw ogen verdiend heeft en er echt aan toe is, geef deze dan op met een motivatiebrief. De enige voorwaarde is dat degene niet financieel draagkrachtig is om zelf de kosten te dragen.
Wij kiezen dan uit de inzendingen degene die mee mag.
Mocht je het een leuk initiatief vinden en wil je ons daarbij steunen dan is elke donatie welkom.

DSC_0740 (640x426)