Yoga, haptonomie en massage week

Yoga, haptonomie en massage week 15-22 april 2018 op een prachtige locatie in Spanje.

Wat doen we tijdens deze week?

We beginnen elke dag met een heerlijke yogales op het dakterras. Daarnaast krijgen we deze week uitleg over de grondbeginselen van de haptonomie. Hoe maak je contact met de ander, wat betekent jouw houding in relatie tot de ander. Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen. Daarna slaan we een brug hoe we dit kunnen toepassen tijdens een massage. Hierdoor zal je merken dat jouw massage door de ander als bijzonder wordt ervaren.

Het is leuk en interessant om iets te leren over haptonomie en over masseren. Daarnaast is het  heerlijk en ontspannen om met prachtig weer op deze manier elkaar aan te raken en te raken. Echt  een verwenweekje . Door een ander te verwennen verwen je ook jezelf!

Masseren is niet een kwestie van technieken leren. Als je iemand een echte goede ontspanningsmassage wilt geven doe je dat het beste door contact te maken. Op deze manier voelt de ander zich gekend en erkend.

Haptonomie gaat over contact maken. Non verbaal contact. Haptonomie gaat over voelen en het gevoelsleven.

Al deze aspecten komen deze week aan bod, leren luisteren naar je lichaam, naar het lichaam van een ander. Even weg uit je eigen omgeving, kijken en voelen in mogelijkheden. Even niks, alleen genieten en je lichaam en geest een oppepper geven.

Op deze prachtige locatie met onze fysiotherapeut en haptonoom Bert Lenselink proberen we je zo goed mogelijk deze grondbeginselen te leren en te ervaren.

Wie is Bert Lenselink? Bert heeft 30 jaar een eigen praktijk. Ook sinds 30 jaar haptotherapeut. Hij heeft in het verleden ook samen met anderen een opleiding voor haptonomie opgericht. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met individuele begeleiding en geeft workshops voor kleinere groepen. Dit om een persoonlijk gerichte begeleiding te kunnen geven.

Bert is een optimistisch mens en denkt en voelt in mogelijkheden.

Buiten het voelen, massages en aandacht geven aan jezelf en een ander, hebben we ook een superleuk programma, yogalessen ,  2  excursies, een paella kook workshop, lekker en gezond eten met onze top kok, zon en alles in harmonie.

Kortom , deze week is een cadeautje voor jezelf.

Deze interessante cursus , begeleidt door Bert, op deze prachtige locatie omvat het volgende:

  • verblijf op basis van all inclusive
  • ontbijt, lunch, en diner
  • koffie, thee, water, fruit
  • transfer van en naar het vliegveld
  • haptonomie en massage lessen
  • yogalessen
  • excursie naar El Chorro en een wandeltocht door de bergen.

De kosten voor deze bijzondere week zijn € 980,= per persoon.

 Exclusief:

  • vlucht naar en van Malaga
  • een eventuele annuleringsverzekering


WhatsApp Image 2017-10-03 at 14.09.02

Comments are closed.