Tiny

Mijn naam is Tiny Nieuwland en ik heb in 1994 mijn diploma via de Saswitha opleiding voor de hatha yoga gehaald. Vele bijscholingen later ben ik nu op een breder vlak werkzaam met mijn eigen yoga en massage praktijk.

Ik geef yoga lessen , meditatie, mantra meditatie, klankschaal concerten/meditatie en verder verschillende massage vormen, reiki en adembegeleiding.
Ik geef al meer dan 10 jaar twee keer per jaar met veel plezier een yogaweekend in de abdij in Ossendrecht. Toen ik gevraagd ben om ook yoga weken in Malaga te gaan geven heb ik geen moment nagedacht, dit is een prachtige nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.
Dus mocht je zin hebben om een week mee te beleven met verschillende ontspanningsvormen (yogalessen) heet ik je nu al van harte welkom, je hoeft geen ervaring te hebben, je doet alles vanuit je eigen kunnen met respect voor je lichaam en geest.

IMG-20150430-WA0017IMG-20150430-WA0009groep

Programma met Tiny

Aankomst maandag 12 oktober 2015 met Tiny.
Deze dag is het heerlijk bijkomen van het hectische leven in Nederland.

Dinsdag 13 oktober:
Ochtend:Een relaxte yoga les en daarna een heerlijk ontbijt, na het ontbijt
kan iedereen een eigen invulling geven, heerlijk op het terras zitten, een boekje lezen in een van de buitenbedden of in de hangmat. De omgeving verkennen en genieten van de mooie vergezichten.
Middag:Een uitgebreide lunch wordt klaargemaakt door onze top kok. Er is vrije tijd om te
lezen, te mediteren, een wandeling te maken of gewoon lekker te kletsen.
Avond:Een lichte gezonde snack. Gevolgd door een yoga les met een prachtig uitzicht en
genietend van de ondergaande zon. Onder genot van een lekker drankje vermaken we ons aan de rand van het zwembad met de lichtjes van de stad op de achtergrond.

Woensdag 14 oktober:
Ochtend:We starten met een energie opbouwende yoga les.
Na deze goede start hebben we wel een lekker ontbijtje verdiend, met gezonde sapjes en verse broodjes. Deze dag komt de masseur. Om de beurt worden we verwend door deze verwenner. Van te voren kunnen we aangeven wat voor soort massage we willen. We kunnen kiezen uit een voetmassage, een hotstone massage of een ontspanningsmassage.
Middag:Een uitgebreide lunch met vegetarische gerechten. Na deze heerlijke lunch gaan we
door met programma van de massages.
Avond:Een lichte maaltijd op het terras met een adembenemend uitzicht.

Donderdag 15 oktober:
Ochtend:Een fijne yoga les en een uitgebreid ontbijt.
Na het ontbijt vertrekken we voor onze eerste excursie, de meren van Ardales, we rijden tussen de bergen en door het natuurpark, we zullen genieten van de natuur.
Wanneer we bij de meren arriveren waan je je op een onbewoond eiland, prachtig blauw water, mooie pijnbomen. En wat vooral opvalt is de rust en de stilte. Na een kleine wandeling zullen we stilhouden aan de rand van het meer. Hier kunnen we zwemmen en relaxen. Op deze fantastische plek zullen we picknicken met de heerlijke lunchpakketten die onze kok heeft klaargemaakt.
Middag:Lunch aan het water. Na de lunch zullen we nog van de mooie uitzichten genieten en
de zon heerlijk op ons laten schijnen. Daarna zullen we voldaan naar het retreat terugkeren. Daar aangekomen ben je in de gelegenheid om even lekker met een boek of drankje terug te trekken.
Avond:De kok zal in ons midden een heerlijke paella klaarmaken, waar je natuurlijk ook aan
mee mag helpen wanneer je daar zin in hebt. Na deze paella avond sluiten we af met een rustige yoga les te midden van de natuur, dicht bij het universum.

Vrijdag 16 oktober:
Ochtend:Een yogales met de energie van de opkomende zon op je huid.
Het ontbijt met heerlijke sapjes staat voor je klaar. Na het ontbijt kun je zelf de tijd invullen, zoals een wandeling maken in de bergen rondom het retreat, met een uitzicht van 360 graden wanneer je de berg een beetje verder opklimt. Of je gaat lekker in het zwembad liggen. Een boek lezen in een van de buitenbedden of in de hangmatten met uitzicht over de vallei.
Middag:In de middag nuttigen we een lichte lunch. Na de lunch kunnen we met ons allen mediteren en relaxen. En als we allemaal heerlijk relaxed zijn, beginnen we aan de vegetarische kookworkshop met onze Spaanse kok. Hij zal ons de fijne kneepjes uitleggen om een heerlijk vegetarisch gerecht te maken. We zullen gezamenlijk het avondeten klaarmaken wat we die dag geleerd hebben.
Avond:Avondeten, door ons zelf gemaakt met behulp van onze kok.
In de avond zullen we nog een fijne yoga les volgen.

Zaterdag 17 oktober:
Ochtend:Natuurlijk starten we met een yoga les, waarna we een lekker ontbijtje zullen
nuttigen. We gaan ons klaarmaken voor een excursie naar el Torcal gebergte, waar we in een soort maanlandschap zullen gaan wandelen, de uitzichten zullen gigantisch zijn.
Middag:Na deze fikse wandeling staat er op het retreat een heerlijk maaltijd klaar waar we
allemaal wel aan toe zullen zijn.
Avond:De avond is onze laatste avond en deze zullen we beleven met een Spaanse gitarist.
Onder genot van allemaal heerlijke Spaanse tapasjes zullen we deze geweldige week afsluiten.

Zondag 18 oktober:
Vandaag is de dag van vertrek. Afhankelijk hoe laat de vlucht gaat kan deze dag rustig worden doorgebracht.

Prijs voor deze week: € 880,= per persoon all inclusive.
exclusief Ticket.

20150308_130140_resized