Yoga, Meditatie, energie in de zon

Yoga Retreat Malaga

Aankomst zaterdag.

Deze avond is het heerlijk bijkomen van het hectische leven in Nederland.

 

zondag :

ochtend:             Een relaxte yoga les en daarna een heerlijk ontbijt, na het ontbijt
kan iedereen een eigen invulling geven, heerlijk op het terras zitten, een boekje lezen in een van de buitenbedden of in de hangmat. De omgeving verkennen en genieten van de mooie vergezichten.

middag:               Een uitgebreide lunch wordt klaargemaakt door onze top kok. Er is vrije tijd om te
lezen, te mediteren, een wandeling te maken of gewoon lekker te kletsen.

avond:                 Een lichte gezonde snack. Gevolgd door een yoga les met een prachtig uitzicht en
genietend van de ondergaande zon. Onder genot van een lekker drankje vermaken we ons aan de rand van het zwembad met de lichtjes van de stad op de achtergrond.
maandag :

ochtend:             We starten met een energie opbouwende yoga les.
Na deze goede start hebben we wel een lekker ontbijtje verdiend, met gezonde sapjes en verse broodjes. Deze dag komt de kapster en de masseur. Om de beurt worden we verwend door deze twee verwenners. Van te voren kunnen we aangeven wat voor soort massage we willen. We kunnen kiezen uit een voetmassage, een hotstone massage of een ontspanningsmassage. De kapster komt ons haar wassen, knippen en föhnen. Terwijl we in de stoel zitten kunnen we genieten van het prachtige uitzicht.

middag:               Een uitgebreide lunch met vegetarische gerechten. Na deze heerlijke lunch gaan we
door met programma van de massages en kapster.

avond:                 Een lichte maaltijd op het terras met een adembenemend uitzicht.
dinsdag :

ochtend:             Een fijne yoga les en een uitgebreid ontbijt.
Na het ontbijt vertrekken we voor onze eerste excursie, de meren van Ardales, we rijden tussen de bergen en door het natuurpark, we zullen genieten van de natuur.
Wanneer we  bij de meren arriveren waan je je op een onbewoond eiland, prachtig blauw water, mooie pijnbomen. En wat vooral opvalt is de rust en de stilte. Na een kleine wandeling zullen we stilhouden aan de rand van het meer. Hier kunnen we zwemmen en relaxen. Op deze fantastische plek zullen we picknicken met de heerlijke lunchpakketten die onze kok heeft klaargemaakt.

middag:               Lunch aan het water.  Na de lunch zullen we nog van de mooie uitzichten genieten en
de zon heerlijk op ons laten schijnen. Daarna zullen we voldaan naar het retreat terugkeren. Daar aangekomen ben je in de gelegenheid om even lekker met een boek of drankje terug te trekken.

avond:                  De kok zal in ons midden een heerlijke paella klaarmaken, waar je natuurlijk ook aan
mee mag helpen wanneer je daar zin in hebt. Na deze paella avond sluiten we af met een rustige yoga les te midden van de natuur, dicht bij het universum.

 

Woensdag:

 

ochtend:             Een yoga les met de energie van de opkomende zon op je huid.
Het ontbijt met heerlijke sapjes staat voor je klaar. Na het ontbijt kun je zelf de tijd invullen, zoals een wandeling maken in de bergen rondom het retreat, met een uitzicht van 360 graden wanneer je de berg een beetje verder opklimt. Of je gaat lekker in het zwembad liggen. Een boek lezen in een van de buitenbedden of in de hangmatten met uitzicht over de vallei.

middag:               In de middag nuttigen we een lichte lunch. Na de lunch kunnen we met ons allen mediteren en relaxen. En als we allemaal heerlijk relaxed zijn, beginnen we aan de vegetarische kookworkshop met onze Spaanse kok. Hij zal ons de fijne kneepjes uitleggen om een heerlijk vegetarisch gerecht te maken. We zullen gezamenlijk het avondeten klaarmaken wat we die dag geleerd hebben.

avond :                 Avondeten, door ons zelf gemaakt met behulp van onze kok.
In de avond zullen we nog een fijne yoga les volgen.

 

donderdag:

ochtend:             Natuurlijk starten we met een yoga les, waarna we een lekker ontbijtje zullen
nuttigen. We gaan ons klaarmaken voor een excursie naar el Torcal gebergte, waar we in een soort maanlandschap zullen gaan wandelen, de uitzichten zullen gigantisch zijn.

middag:               Na deze fikse wandeling staat er op het retreat een heerlijk maaltijd klaar waar we
allemaal wel aan toe zullen zijn.

avond:                 In de avond zullen we bij het kampvuur met uitzicht op het stadje Alora genieten van wat lekkere gerechtjes.

 

Vrijdag :

ochtend:             We beginnen met een energieke yoga les met opkomende zon in ons gezicht. Daarna nuttigen we in de zon ons ontbijt. Na het ontbijt komt de masseur langs om ons weer van een heerlijke massage te voorzien.

middag:               In de middag nemen we een luchtige lunch, waarna iedereen lekker iets voor zichzelf kan doen.

avond:                 De avond is onze laatste avond en deze zullen we beleven met een Spaanse gitarist. Onder genot van heerlijke Spaanse tapasjes zullen we deze geweldige week afsluiten.

 

zaterdag :

De dag van vertrek ……

We starten met een yoga les daarna het ontbijt. We kunnen deze dag rustig doorbrengen, nog even genieten van de laatste zonnestralen, de boeken nog uitlezen, relaxen in de hangmatten. Afhankelijk hoe laat de vlucht gaat wordt er die dag , indien mogelijk , een laatste lunch aangeboden.

De kosten voor deze geweldige week bedraagt 980,00 euro p.p all-inclusive, exclusief ticket.