Yoga, Mindfulness en Levenskunst

Mijn naam is Liza van Dorp. Na jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige en anesthesiemedewerker heb ik in 2007 de opleiding toegepaste psychologie afgerond en ben tot op heden werkzaam op een dagbehandeling psychiatrie in een algemeen ziekenhuis.Daarnaast heb ik een opleiding tot yogadocent en orthomoleculair therapeut gevolgd en vanuit mijn interesse voor oosterse wijsheden heb ik mij geschoold in aandachtstraining of mindfulness, momenteel volg ik een studie Boeddhisme.

In 2010 ben ik gestart met mijn eigen yogastudio, de focus ligt op het behouden van gezondheid, zowel op lichamelijk en psychisch vlak. Naast yoga en mindfulness cursussen worden er levenskunst cursussen gegeven en is er een praktijk voor orthomoleculaire voeding & therapie gevestigd.

Tijdens deze week wil ik mindfulness en verschillende vormen van yoga( Hatha, Vinyasa Flow en Yin yoga) combineren. Mijn lessen zijn zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen, ook al heb je geen enkele ervaring met yoga.

Daarnaast is er aandacht voor levenskunst: hoe hou ik mijn leven in balans, mindfulness speelt daar een belangrijke rol in.

Ik wil je week bieden waarin je dichter bij jezelf komt, waar ruimte is voor humor en vooral genieten van een mooie week op een schitterende plek.

Ik hoop je te ontmoeten!

Liza