Yoga voorjaars retreat Malaga

2015-02-17_Yogastudio_2Balance_smllspacer

De lente komt eraan. De natuur komt in langzaam in beweging. Nieuwe bladen en knoppen, het wordt langzaam aan groener om ons heen.  Voor ons mensen is de lente ook een periode van vernieuwing en nieuwe inspiratie op te doen. Het is de tijd van reiniging en het laten vallen van ongezonde patronen. Maar het is ook een gelegenheid om stil te staan in het jachtige leven om even te bezinnen op jezelf.

Geef jezelf de gelegenheid en kans om inspiratie op te doen en bij jezelf stil te staan.

Kom het weekend van vrijdag 27 maart tot maandag 30 maart 2015 naar Yoga Retreat Malaga.

Het programma in het kort:

·        Vrijdagavond hebben we Meet & Greet en doen we Hatha Yoga

·        Zaterdag- en zondag staan we in stilte vroeg op en beginnen we de dag met Astanga based Vinyasa Yoga, later die dag doen we Hatha yoga, satsang en filosofie.

·        Maandag uitchecken.

·        Je krijgt 3 gezonde maaltijden per dag en we geven informatie over gezonde voeding.

·        In het programma heb je hier en daar een uurtje vrije tijd, zodat je kunt genieten van de natuur, in en om het zwembad liggen, opfrissen, omkleden, etc.

Heb je interesse om twee dagen intensief Yoga te beoefenen en te leren over een gezonde levensstijl? Zo ja, meld je aan!

Ravi en Stephanie hebben elkaar ontmoet op de middelbare school. Na vele jaren als soul mates zijn ze samen yogales gegaan. Dit was het begin van een yogareis voor het leven. Stephanie vond haar liefde en passie in de Hatha Yoga en Ravi vond zijn passie in de Astanga Yoga en filosofie. Na jaren intensieve opleiding, studie en vele workshops hebben we onze kennis en passie samengebracht in de 2 Balance Yoga school.

 Yoga is niet alleen strekken op de mat. Het is altijd en overal in de mate waarin jij het wilt laten leven. Wij vinden het leuk om onze passie en kennis over een simpele en gezondere levensstijl met jullie te delen. Stap voor stap. Yoga en Voedsel op een simpele manier in je leven te integreren. Ongeacht je kennis van yoga, deelname is toegankelijk ook voor beginners. Een beetje yoga en inzicht in voeding zorgt voor een blijer leven.

 Tot ziens in Malaga,

 Ravi & Stephanie

20150308_131658_resized

20150308_163058_resized_1

Comments are closed.