Zorg retreat

Datum: 6-12 april

Een hartenwens wordt werkelijkheid. 

Erik is een gepassioneerd en empathisch persoon die zich inzet om mensen met een lichte beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hij organiseert en begeleidt hen naar een prachtige villa in Spanje, waar ze kunnen genieten van de warme zon en het adembenemende landschap. Voor degenen die lichte hulp nodig hebben, is dit de perfecte kans om te ontspannen en te genieten van een zorgeloze vakantie. Erik zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat de vakantiegangers zich volledig kunnen ontspannen en genieten van hun welverdiende vakantie.

Niks moet, alles kan. Je reist geheel verzorgd naar een heerlijke villa in de bergen. Alle maaltijden en excursies naar zee en naar de prachtige meren van Ardales, en een leuke Paella kookworkshop zijn allemaal inbegrepen! 

Als je dat nodig zou hebben is er een gediplomeerd verpleegkundige aanwezig voor al je hulpvragen of wensen. Je coach ter plekke is Ilona Montana; zij woont al tientallen jaren in Spanje, heeft veel coaching weken en reizen georganiseerd, en weet zogezegd de weg. Erik reist mee; zijn 25 jaar ervaring als empathisch en gepassioneerd coach en facilitator zorgt voor een heerlijke zorgeloze reis naar de Spaanse zon. In de villa zijn er privé slaapkamers met eigen sanitair maar ook kamers met een gedeelde slaapkamer. In de heerlijke tuin is er een zwembad, een stilte tuin, en verder het weidse schitterende uitzicht. Je wordt door Erik of Ilona opgehaald op het vliegveld van Malaga en natuurlijk ook weer voor je terugreis daar weer heen gebracht. 

Kom op adem, kom genieten van de zon, laat alles even los, en laad je weer op. 

Maximale groepsgrote is 8 personen. 
Kosten: 1499 all in voor de week. 
Je ticket valt daarbuiten; wanneer je die tijdig boekt is dat heel goed te doen. 

Vragen over het retreat? Of ben je benieuwd of er nog plek is, neem dan contact met ons op. 
Ik help je graag op weg. Mogen wij je begroeten?